Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τι είναι η Γυναικεία Κυριαρχία   
και Γυναικεία Υπεροχή? 

Τι είναι λοιπόν η Γυναικεία Κυριαρχία (ή FemDom); Ο όρος μοιάζει να είναι αυτoαναιρούμενος στην σημερινή ανδροκρατούμενη κοινωνία. 
Η έννοια της Γυναικείας Κυριαρχίας δεν προέρχεται από τις κυριαρχικές γυναίκες ή τις φεμινίστριες. 
Τον όρο αυτό τον εφεύραν άνδρες, για να κατηγοριοποιήσουν τις σεξουαλικές και κοινωνικές τους επιθυμίες για να υποταχτούν στο γυναικείο φύλο. 
Η περιέργεια μου για την Γυναικεία Κυριαρχία εξελίχθηκε μέσα στα είκοσι χρόνια που την μελετάω και την εφαρμόζω. Έχω μάθει πολλά σχετικά με τα θέματα της Γυναικείας Κυριαρχίας και τις επιθυμίες των αρσενικών υποτακτικών.
Όσον αφορά αυτά τα θέματα, αισθάνομαι πως είμαι πλέον ειδική στο θέμα, με μια εμπειρία που βασίζεται πάνω στη μελέτη, παρατήρηση και συμμετοχή, όλα αυτά τα χρόνια. 
Έχω μάθει τους λόγους που οι άνδρες τρέφουν υποτακτικές επιθυμίες προς τις γυναίκες.
Κάθε άτομο εκφράζει την βασική του υπόσταση μέσα από την σεξουαλικότητα του και τις ερωτικές του επιθυμίες. 
Για κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τις έννοιες αυτές, η ανάγκη ενός άνδρα να βρίσκεται από κάτω κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής, θεωρείται φυσιολογικό. Όμως για τον ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα, ένας άνδρας που επιθυμεί να μαστιγωθεί ή να εξευτελιστεί, είναι ανώμαλος. Όμως, αυτό που έχω καταλάβει είναι πως και στις δύο επιθυμίες πηγάζουν από την ίδια πηγή. Από τον πόθο να κυριαρχηθούν σεξουαλικά από μια γυναίκα. 
Μπορεί η έκφραση να είναι διαφορετική, αλλά το κίνητρο είναι το ίδιο και είναι μια πολύ βαθιά ανάγκη. Και η επιθυμία ενός άνδρα σήμερα να βρίσκεται από κάτω, κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε επιθυμία για να μαστιγωθεί ή να εξευτελιστεί αύριο. 
Από την στιγμή που έμαθα για την φύση των ανδρών και των γυναικών, και για την φυσιολογική κυριαρχία και υπεροχή των γυναικών, βρήκα το κλειδί για να ξεκλειδώσω και να καταλάβω όλες τις υποτακτικές επιθυμίες των ανδρών.
Δεν έχει σημασία που αυτές οι επιθυμίες εκφράζονται μέσα από διαφορετικές φαντασιώσεις. Η πηγή και ο πυρήνας τους είναι ο ίδιος. Είναι δηλαδή η επιθυμία των αρσενικών για να υποταχθούν και να καθοδηγούνται από τα θηλυκά. 
Για αυτό το λόγο, καμία πλέον έκφραση αυτής της υποτακτικής φύσης δεν με εκπλήσσει, ή με σοκάρει. Έχω ακούσει τα πάντα από τους αρσενικούς πελάτες μου και έχω δει τα πάντα μέσα από την συμμετοχή μου στο τρόπο ζωής της Γυναικείας Κυριαρχίας. 
Οι άνδρες επιθυμούν την σωματική τιμωρία, την επιβαλλόμενη θηλυκοποίηση τους (γνωστό και ως forced feminisation), το εξευτελισμό, τα παιχνίδια με strap-on (να είναι δηλαδή οι δέκτες του λαστιχένιου φαλλού μιας γυναίκας), τα λεγόμενα water sports (όπως για παράδειγμα το επιβαλλόμενο κλύσμα ή η ούρηση πάνω τους), καθώς επίσης και μια σειρά από δραστηριότητες Κυριαρχίας/υποταγής. 
Οι άνδρες θέλουν να λατρεύουν το θηλυκό με το να ικανοποιούν τις φυσικές και τις σεξουαλικές της ανάγκες (λατρεύοντας το σώμα της). Οι άνδρες επιθυμούν να γίνουν οι εκπαιδευμένοι υπηρέτες των γυναικών τους. Το κοινό που ενώνει όλα αυτές τις σεξουαλικές και υποτακτικές επιθυμίες είναι ο πόθος για την γεμάτη αγάπη γυναικεία εξουσία. 
Για εμένα, αυτός είναι και ο ορισμός της Γυναικείας Κυριαρχίας. Η Γυναικεία Εξουσία που προσφέρει Αγάπη. Αυτό είναι που ζητούν και θέλουν οι περισσότεροι άνδρες. 
Όλα τα φετίχ, όλες οι επιθυμίες, είναι ουσιαστικά η εξωτερίκευση της ανάγκης του άνδρα για να υποταχθεί στην ισχυρή, γεμάτη αγάπη, Κυρίαρχο Γυναίκα. 
Οι όροι Γυναικεία Κυριαρχία, Γυναικεία Υπεροχή και Γυναικεία Ανωτερότητα έχουν όλοι δημιουργηθεί από άνδρες πάνω στην προσπάθεια τους να εξηγήσουν αυτές τις επιθυμίες που τρέφουν προς τις γυναίκες. Οι γυναίκες απλά είναι σοφές και ωφελούνται από το να χρησιμοποιούν τους ίδιους όρους 
Οι λέξεις είναι απλά λεκτικές εικόνες. Το σήμα που θα σταλεί στο αρσενικό μυαλό θα ενεργοποιήσει τον προγραμματισμό που συντελείται στο ασυνείδητο του από όταν ήταν παιδί. Δεν είναι τυχαίο πως οι άνδρες δημιουργούν την πλειοψηφία της τέχνης με θέμα το FemDom, φωτογραφίες και εικόνες που εκφράζουν το πόσο ισχυρές είναι οι γυναίκες στα μάτια τους και πόσο αδύναμοι αισθάνονται στην παρουσία της.
Αυτές οι εικόνες αντιπροσωπεύουν αυτό που οι άνδρες αισθάνονται μέσα τους. Οι ποιητές και οι συνθέτες χρησιμοποιούν λέξεις και οι ζωγράφοι εικόνες για να εκφράσουν τα βαθύτερα αισθήματα τους. 
Έτσι, όταν μια γυναίκα γίνεται αυτή η εικόνα, με το να φοράει φετιχιστικά ρούχα, με το να εκφράζεται με συγκεκριμένους όρους, ή με το να χρησιμοποιήσει την φωνή της με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αγγίζει βαθύτατα την υποτακτική αρσενική φύση και πυροδοτεί αυτά τα αισθήματα και τις ανάγκες του, μετατρέποντας τον έτσι σε ένα αδύναμο και αβοήθητο πλάσμα. 
Έπειτα, η γυναίκα μπορεί να αλληλεπιδράσει με τον άνδρα έχοντας εξουδετερώσει όλα τα εμπόδια που της βάζει και όλους τους αμυντικούς του μηχανισμούς. Με αυτό τον τρόπο, εκείνη πλέον μπορεί να ορίσει τον τρόπο αυτής της αλληλεπίδρασης ανάμεσά τους και να δώσει νόημα και βάθος σε αυτή. 
Πια, ανάμεσα στην γυναίκα και τον άνδρα αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί και μια πραγματική οικειότητα ανάμεσα τους. Εκείνη πλέον μπορεί να δει τον εαυτό της μέσα από τα μάτια του. Μπορεί να δει, μπορεί να νιώσει, πως είναι όντως μια Θεά. 
Έτσι λέω στις κυρίες να μην προσβάλλονται από την τέχνη του FemDom, από τις ταινίες, από την λογοτεχνία, όσο πρόστυχα και να φαίνονται κάποια από αυτά τα έργα. Αντίθετα, κοιτάξτε πιο κοντά σε αυτό που εκφράζεται από το ανδρικό φύλο. 
Τι προσπαθούν να εκφράσουν οι άνδρες όταν παράγουν μέσα που δείχνει άνδρες που φορούν κολάρο και είναι δεμένοι στα πόδια των γυναικών; Αναρωτηθήκατε γιατί μέρη σαν τοOther World Kingdom (OWK) στην Τσεχία είναι τόσο δημοφιλή στους άνδρες; Τι σας λένε αυτές οι εικόνες για την ανδρική υποτακτική φύση; 
Αν μια γυναίκα κοιτάξει πιο προσεκτικά, αν ξεπεράσει τις αναστολές και τις ντροπές της, και μελετήσει το μήνυμα, και για λίγο, αγνοήσει το περιεχόμενο, τότε θα κερδίσει μια μοναδική βαθύτερη γνώση για την ανδρική ψυχή. 
Ποιο είναι το μήνυμα που κρύβεται από πίσω από αυτές τις εκφράσεις, πέρα από το περιεχόμενο; 
Δεν είναι απλά πως το ανδρικό φύλο αναγνωρίζει την ανάγκη του για υποταγή στο γυναικείο φύλο; 
Δεν σας λέει πως το παιδί μέσα του, εκλιπαρεί να πειθαρχηθεί και να εκπαιδευτεί από εσάς; 
Δεν αναγνωρίζετε την αληθινή φύση του άνδρα που ψάχνει να υποταχθεί στο γυναικείο φύλο; 
Αυτό που πρέπει να θυμάται κανείς σχετικά με την Γυναικεία Κυριαρχία είναι πως οι άνδρες την επιθυμούν. Σχεδόν πάντα, είναι ένας άνδρας που θα εισάγει μια γυναίκα στη αυτή φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής. Ένας γενναίος άνδρας, με υποτακτικές επιθυμίες. 
Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί οι άνδρες επιθυμούν και χρειάζονται να υποταχθούν στις γυναίκες. 
Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθεί η κοινωνία και η θρησκεία να πείσει τους άνδρες για το αντίθετο, κάτι βαθιά μέσα του τον κάνει να ποθεί να υποταχθεί σε μια ισχυρή γυναίκα. Αυτές οι επιθυμίες ενισχύονται με την ηλικία και οι άνδρες θα περάσουν αμέτρητες ώρες να ονειρεύονται και να φαντασιώνονται με την Γυναικεία Κυριαρχία.
Μπορεί να εξερευνήσουν αυτές τους τις επιθυμίες, μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τον εαυτό τους για αυτές τους τις επιθυμίες, μα δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να αποδεχτούν ποτέ τον εαυτό τους αν δεν έχουν μια σχέση με μια γυναίκα που θα μπορέσει να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν αυτές τις επιθυμίες τους, με αγάπη και υπομονή. 
Η άλλη πλευρά αυτής της δυναμικής είναι πως οι γυναίκες που δέχονται αυτό τον κυριαρχικό ρόλο και που του επιτρέπουν να βγει έξω και να εκφραστεί, καταλήγουν πάντα να λατρεύουν αυτό τον τρόπο ζωής. 
Δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει το πόσες γυναίκες που κάποτε δίσταζαν να εκφραστούν κυριαρχικά, καταλήγουν να αγαπούν τόσο πολύ αυτή τους την πλευρά που ποτέ δεν θα αναζητήσουν να επιστρέψουν στο να είναι υποτακτικές στους άνδρες, ή ακόμα και στον παραδοσιακό τρόπο να κάνουν σεξ με έναν άνδρα. 
Ο τρόπος ζωής της Γυναικείας Κυριαρχίας είναι απελευθερωτικός για τις γυναίκες και τους άνδρες, μια και τους επιτρέπει να εκπληρώσουν τους βαθύτερους πόθους τους. Μόνο να κερδίσουν έχουν από αυτό τον τρόπο ζωής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: