Κυριακή 8 Ιουλίου 2012


Tύποι Eκπαίδευσης στο BDSM     
Πολλοί υποτακτικοί κατανοούν την ανάγκη για να εκπαιδευτούν σωστά στο BDSM. 
Υπάρχουν 6 κύριες μέθοδοι εκπαίδευσης για έναν υποτακτικό. 
Η εκπαίδευση υποτακτικού, υπηρεσίας και καμαριέρας, σκλάβου, τσούλας, σκύλου ή αλόγου. 
Η Eκπαίδευση "υποτακτικού"
...Περιλαμβάνει την διδασκαλία των βασικών αρχών του BDSM στους αρχάριους, το σωστό πρωτόκολλο, πώς να συμπεριφέρεσαι στην Mistress, πώς να στήνεις το σώμα σου και πώς να φέρεσαι με τον ανάλογο σεβασμό και υποταγή στην Κυρίαρχό σου, με τον τρόπο που Τους αρμόζει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μασάζ, μανικιούρ και να Τους κάνεις μπάνιο. Γενικά οτιδήποτε κάνει καλύτερη και ευκολότερη την ζωή Τους. 
Η Eκπαίδευση "υπηρεσίας και καμαριέρας"
...Περιλαμβάνει όλα τα είδη των αναγκαίων αγγαρειών που πρέπει να γίνονται στον Οίκο της Κυρίας σου. Πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων, πατώματα, παράθυρα, μαγείρεμα, προετοιμασία ποτών, σερβίρισμα, παρουσίαση των ρούχων της Κυρίας σου, ντύσιμο της Κυρίας σου, και το να κάνεις μπάνιο την Κυρία σου. 
Αν κάνεις καλή δουλειά, και είσαι πραγματικά τυχερός, μπορεί να ανταμειφθείς με το να σου επιτρέψει η Κυρία σου να Την υπηρετήσεις ως η αρσενική καμαριέρα της. Αν η Mistress σου κρίνει πως ο δρόμος αυτός δεν είναι για σένα, μονόδρομος είναι η μετατροπή του σε butler της Κυρία σου. 
Σε κάθε περίπτωση, εάν είσαι καλά εκπαιδευμένος στην υπηρεσία και είσαι τυχερός, μπορεί να σου επιτραπεί να υπηρετήσεις την Κυρία σου σαν butler-σερβιτόρος, ή σαν αρσενική υπηρέτρια (πράγμα απόλυτα εξευτελιστικό για τον πρώην ανδρισμό σου), σε κάποιο πάρτυ που θα παραθέσει για τους Φίλους της. 
Η Εκπαίδευση "σκλάβου" 
...Σημαίνει να παραδίδεις απόλυτα τον έλεγχο του εαυτού σου και να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να απαιτήσει από σένα η Αφέντρα σου, όσο τρομαχτικό και να είναι αυτό για σένα. Αυτό σημαίνει ακόμα και εξευτελιστικές ή υποτιμητικές “χάρες” για την Ίδια ή τους Φίλους Της. Η εκπαίδευση σκλάβου είναι ο δυνατότερος δρόμος που μπορεί να πάρει ένας υποτακτικός για να μπορέσει να αποδείξει την αληθινή αφοσίωση στην Ιδιοκτήτριά του. 
Η Εκπαίδευση "τσούλας" 
...Είναι απλά η μετατροπή σου σε μια ξετσίπωτη, χυδαία και έκφυλη βρώμα. Αυτό περιλαμβάνει την σωστή γλώσσα του σώματος, τα σωστά ρούχα, το μακιγιάζ και την σεξουαλική γνώση. Τις περισσότερες φορές, η εκπαίδευση μιας τσούλας περιλαμβάνει αρσενικά ντυμένα σαν θηλυκές τσούλες, που συμπεριφέρονται ανάλογα σαν κι αυτές. 
Η Εκπαίδευση "σκύλου" 
...Σε μαθαίνει πώς να γίνεις ένα σωστό, υπάκουο κουτάβι. Ένα σκυλί που περπατάει στα τέσσερα, με κολάρο και λουρί, και κάνει πολλά κόλπα για την διασκέδαση της Αφέντρας του. Τα καλά σκυλάκια μπορεί και να γλύψουν τα χέρια ή τα πόδια της Αφέντρας τους, ακόμα και να κοιμηθούν στην άκρη του κρεβατιού Της! 
Η Εκπαίδευση "ίππου" η "πόνυ" 
...Σε μαθαίνει πώς να συμπεριφέρεσαι σαν ένα άλογο και πώς να μεταφέρεις την Ιππέα σου, είτε με γυμνή πλάτη, είτε φορώντας σέλα ή σαμάρι. Μερικές φορές, μπορεί να σου φορέσουν φίμωτρο και παρωπίδες και να σε πάρουν από τα γκέμια σου, ενώ αν είσαι ένα περήφανο πόνυ, ο Ιδιοκτήτης σου μπορεί να σου βάλει ένα butt plug με την ανάλογη ουρά αλόγου. Αν είσαι ένα κακό και άτακτο άλογο, τότε η Ιδιοκτήτριά σου μπορεί να χρησιμοποιήσει τα σπιρούνια της και να σε χτυπάει με το μαστίγιο της ιππασίας Της. 
Η Εκπαίδευση γενικά είναι μια μορφή παιχνιδιού ρόλων, μα είναι συνήθως μακράς διαρκείας, και γίνεται μόνο όταν υπάρχει συμφωνία, ή ένα γραπτό ή προφορικό συμβόλαιο, ανάμεσα στην Mistress και τον υποτακτικό. Κάποιοι άνθρωποι απολαμβάνουν την Εκπαίδευση, είτε γιατί τους προσφέρει πολύ αυστηρούς κανόνες του πως θα πρέπει να ζουν, είτε γιατί οι ίδιοι ξέρουν πως έχουν δυσκολία με την αυτό-πειθαρχία τους. Κάποιοι υποτακτικοί χρειάζονται μια μορφή ελέγχου πάνω τους, πολύ επίσημη και πολύ τελετουργική. Αυτός ο έλεγχος κάνει την ζωή τους και τις προσδοκίες τους πολύ πιο απλές και πολύ πιο ανεκτές. 
Η Εκπαίδευση είναι ένας θετικός τρόπος να αφιερώσεις τον εαυτό σου στην Mistress σου και στο S/M. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: