Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

O ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ H ΤΙΜΩΡΙΑ 
To δεύτερo πιο διαδεδομένo σε φαντασίωση που ζητάει κάποιος από μια Επαγγελματία για να ζήσει, είναι η Τιμωρία.
Ο πόνος που προκαλείται από την φυσική τιμωρία, μπορεί να χωριστεί σε δύο “αισθήσεις”. 
Η πρώτη, είναι ένα αίσθημα βίαιου χτυπήματος, που μπορεί να προέλθει από ένα βαρύ και πλατύ flogger, ή το γαντοφορεμένο χέρι μιας Κυρίας στο spanking.
Η δεύτερη, είναι μια αίσθηση τσουξίματος, που μπορεί να προσφέρει ένα καμιτσίκι, ή ένα crop. 
Με την σειρά της, η τιμωρία μπορεί να χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες: Βαριά, ελαφριά, εξευτελιστική και αυτο-τιμωρία.
Μια βαριά, ή σκληρή, τιμωρία, σημαίνει πως ο υποτακτικός μπορεί να χτυπηθεί δεκάδες ή εκατοντάδες φορές, με ένα καμιτσίκι, ένα δερμάτινο flogger, ένα μαστίγιο, ένα cane, ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που μπορεί να προσφέρει έντονο πόνο, που παραμένει για αρκετή ώρα.
Επίσης, οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντικείμενο τιμωρίας και το αν θα είναι επώδυνο ή όχι εξαρτάται από τον τρόπο που αυτό θα χρησιμοποιηθεί. 
Όσον αφορά την πολύ βαριά τιμωρία, καλό είναι να θυμόμαστε σε αυτό το σημείο πως θεωρητικά υπάρχουν πράξεις, που παρόλη την συναίνεση του υποτακτικού μπορεί να προκαλούν βαριές σωματικές βλάβες. 
Αυτό αποτελεί παράβαση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Τέτοιες πράξεις μπορεί να περιλαμβάνουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη, ή ακόμα και σημάδια (πράξεις όπως το scarification, το branding) και δεν χρησιμοποιούνται. 
Αντίθετα, τα παιχνίδια, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε ένα Επαγγελματικό dungeon, που γίνονται με συναίνεση των δύο μερών και δεν αφήνουν μόνιμα σημάδια, είναι πράξεις απόλυτα θεμιτές και νόμιμες. 
Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να θέσεις τα όρια σου στην Mistress και να μιλήσετε με Εκείνη για εκείνα, πριν ξεκινήσει η σκηνή (κατά την διάρκεια της σκηνής, όπως θα διαπιστώσεις, το μόνο που σου επιτρέπω να πεις χωρίς την ρητή άδειά Μου είναι η λέξεις – κλειδιά “Ήμαρτον“ και “Έλεος” που αναφέρω και σε άλλο άρθρο Μου).
Η ελαφριά, ή μαλακή, τιμωρία μπορεί να βιωθεί μέσα από ένα ερωτικό spanking με το χέρι της Κυρίας σου να σφυροκοπάει τα οπίσθιά σου. 
Μπορεί επίσης να είναι μια μαλακή, αλλά καυτή εμπειρία, με ένα μαστίγιο από ουρά αλόγου, ή σουέντ, με μια ξύλινη βούρτσα, με ένα ξεσκονιστήρι που σε γαργαλάει, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρησιμοποιήσω για να αυξήσω την ευαισθησία στο δέρμα σου. 
Η ελαφριά τιμωρία, είναι πάντα απόλυτα απαραίτητη πριν από μια βαριά τιμωρία, για να ζεστάνω η να προϊδεάσω τον υποτακτικό με τον οποίο παίζω (ή τον αφοσιωμένο υποτακτικό Μου).
Ο Εξευτελισμός είναι πολύ συχνά λεκτικός, σε αντίθεση με την φυσική κακομεταχείριση (που είναι απαράδεκτη).
Μπορεί να είναι βαρύς ή ελαφρύς, ξεκινώντας από έντονο εξευτελισμό, με σκοπό να σε κλονίσω μέχρι το βάθος σου, και φτάνει σε ελαφρύ παιχνίδι, να σε αποκαλώ με ονόματα που σε περιγράφουν και σε κάνουν να κατανοείς την θέση σου.
Ο σκοπός ενός έντονου εξευτελισμού είναι να σε κλονίσω και να σου διαλύσω κάθε εγωισμό που μπορεί να έχεις και που σε εμποδίζει να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι, σε αντίθεση με αυτό που νομίζεις ότι είσαι. Είναι μια πολύ απελευθερωτική εμπειρία. 
Η αυτοτιμωρία είναι αυτονόητη. 
Κάθε είδος “κακομεταχείρισης“ που γίνεται από τον υποτακτικό προς τον εαυτό του.
Εδώ είναι σκόπιμο να γίνει μια σύγκριση με την πρακτική ορισμένων ομάδων από ζηλωτές που εξασκούν το αυτομαστίγωμα (πρακτική που προβλήθηκε πρόσφατα σε αμφιλεγόμενη κινηματογραφική ταινία, και αφορά μια ομάδα με μεγάλη επιρροή μέσα στην καθολική εκκλησία). 
Το παράδοξο είναι πως σε αυτή την περίπτωση, οι άνδρες αυτοί δεν εξοστρακίζονται, αλλά τους τιμούν σαν άγιους ανθρώπους.
Η τιμωρία δεν καθορίζεται απόλυτα από τα εργαλεία του πόνου, αλλά από τον τρόπο που αυτά χρησιμοποιούνται. Μπορώ να σου προσφέρω ένα χαλαρό μαστίγωμα, με το αγαπημένο μου μωβ flogger από σουέντ, το οποίο θα το αισθάνεσαι το ίδιο με ένα θεραπευτικό μασάζ, ή μπορώ να σου κάνω την πλάτη κόκκινη τόσο που θα σε τσούζει. 
Αν χρησιμοποιήσω ένα φτερό αρκετή ώρα, στο ίδιο σημείο, να είσαι βέβαιος πως σύντομα θα ουρλιάζεις να σταματήσει η σκηνή. 
Αυτές είναι μερικές από τις λαχταριστές αποχρώσεις του BDSM.
Οι λόγοι που οι άνθρωποι επιλέγουν και ακόμα και απολαμβάνουν την τιμωρία, κυμαίνονται από τους πιο βλάστημους μέχρι τους πιο ιερούς. 
Ένας υποτακτικός μπορεί να ποθεί το τσούξιμο του μαστίγιου της Mistress του, καθώς πλησιάζει στην ερωτική του κορύφωση.
Η γραμμή ανάμεσα στον πόνο και στην ηδονή είναι πραγματικά πολύ λεπτή. Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται μια βαθιά ανάγκη να τιμωρηθούν για τα παρόντα, παρελθόντα και μελλοντικά αδικήματα τους. 
Το μαστίγιο της Mistress τους, τους απελευθερώνει από την ενοχή που νιώθουν. 
Πολλοί υποτακτικοί δέχονται την τιμωρία που τους επιβάλει η Mistress τους, μέσα από την αφοσίωση που νιώθουν για Εκείνη, για να Την ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν τα κτητικά Της ένστικτα. Κάποιοι υποτακτικοί καταπίνουν τον πόνο που νιώθουν μέσα από την υποταγή τους. 
...Και για την ιστορία θα αναφέρω, ότι ορισμένοι θρησκευόμενοι άνθρωποι εκλαμβάνουν την τιμωρία σαν κάτι που τους απαλλάσσει απόλυτα από την αμαρτία. 
Στις λατινικές χώρες, υπάρχουν γιορτές που δεκάδες άνθρωποι παρελαύνουν μέσα από τις πόλεις, κρατώντας δερμάτινα μαστίγια με ξυράφια στις άκρες και με αυτά χτυπούν τις πλάτες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: